Programlar

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı için Elektrik-Elektronik Mühendisliği (Tezli) yüksek lisans programına öğrenci kabul etmektedir.

İletişim

Adres: Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Kampüsü, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü, 38090, Kocasinan, Kayseri. Tel: 0 (352) 324 00 00/2020 (Enstitü Sekreterliği) Tel: 0 (352) 324 00 00/2253 (Enstitü Müdür Yrd.) E-mail: eem@nny.edu.

Misyon

Misyonumuz; üniversitelere ve reel sektöre, sanayi ve üretim merkezlerine, bilimsel ve teknolojik bilgiyi verimli bir şekilde kullanabilen donanımlı kişiler yetiştirmektir.

Yönetim

Yönetim Görevi Prof. Dr. Erkan KÖSE Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü  Prof. Dr. Aydın BAŞBUĞ İş Sağlığı ve Güvenliği Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr.

Enstitü Yönetim Kurulu

Enstitü Yönetim Kurulu (EYK) şu şekilde oluşturulmuştur: 1. Doç.Dr. Serhan Yamaçlı (Müdür) (Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı) 2. Doç.Dr. Ali Özen (Müdür Yrd.) (Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı) 3.

Tarihçe

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Kayseri Yükseköğrenim ve Yardım Vakfı tarafından kurulmuş olup 23.06.2009 tarih ve 5913 sayılı Kuruluş Kanunu, 07.07.2009 tarih ve 27281 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Ders Planı İçin Tıklayınız. 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Öğrenci Alım İlanı İçin Tıklayınız.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Yüksek Lisans Programı 2018-2019 Ders Planı

Enstitümüz Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı 2019-2019 eğitim-öğretim yılı ders planı için tıklayınız.

Belgeler

Yüksek Lisans Başvuru Formunu İndirmek İçin Tıklayınız. Seminer Dersi Tutanağı İçin Tıklayınız. Ders Saydırma Talep Formu İçin Tıklayınız. Jüriler İçin Tez Değerlendirme Formu İçin Tıklayınız.

Ders Planları

Enstitü Hedefleri

Enstitümüzün hedefi öğrencinin bilimsel araştırma yaparak bilgilere erişme, bilgiyi değerlendirme ve yorumlama yeteneğini kazanmasını sağlamaktır. Bu program en az yedi ders, seminer çalışması ve tez çalışmasından oluşur.

Programın Amacı

Çalışma Alanları

Çalışma alanlarına göre üç ana bölüme ayrılabilir: 1) Deneme laboratuvarlarında, imalathanelerde, fabrikalarda araştırmalar yapan, yenilikler bulmaya çalışan mühendisler. AR-GE çalışmaları yapan mühendislerdir.

Doktora ve Yüksek Lisans Programları için Ders Planları ve İçerikleri

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Yüksek Lisans Ders Planları ve İçerikleri İçin Tıklayınız. Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora Ders Planları ve İçerikleri İçin Tıklayınız.

Akademik Takvim

Staj Dokümanları

Burslar ve Kontenjanlar

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı 2018 Eylül Döneminde Eğitim-Öğretime Başlamıştır.

Ders Planı

2018-2019 Güz Dönemi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans Programı Ders Planı için tıklayınız.

Akademik Kadro

Enstitümüz Elektirk-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Akademik Kadrosunu Görmek İçin Tıklayınız. Enstitümüz İnşaat Mühendisliği Anabilim Dalı Akademik Kadrosunu Görmek İçin Tıklayınız.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Elektrik-Elektronik Mühendsiliği Anabilim Dalı Ders Programı için tıklayınız.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Ders Planı

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı  Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı Ders Planı için tıklayınız.

Üniversitemiz Lisansüstü Yönetmeliği

Üniversitemiz Lisansüstü Yönetmeliği İçin Tıklayınız.

Kimler Başvurabilir?

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programına Başvurmak İçin Gerekli Şartlar 1.

Eğitim Süresi

Enstitümüz Yüksek Lisans Programlarını başarı ile tamamlamak için programda mevcut olan derslerin tümünü (120 AKTS karşılığı) geçmek, 100 üzerinden en az 70 not ortalaması elde etmek ve tez çalışmasını tamamlamak gerekir.

Tez Önerisi Formu

Tez Önerisi Formu için tıklayınız.

Faaliyet Raporu

Fen Bilimleri Enstitüsüne ait faaliyet raporu için tıklayınız.

Kurul ve Komisyonlar

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜ KURULU Adı ve Soyadı Görevi Prof. Dr. Erkan KÖSE  Enstitü Müdür V. Prof. Dr.

Müdürün Mesajı

Günümüzde teknoloji ve bilimsel alanlarda hızlı gelişmeler yaşanmakta ve daha ileri uzmanlık bilgisine ihtiyaç duyulmaktadır.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tezli Yüksek Lisans Programı Bilgileri

Yukarı